Over ons

Over ons

Global Veranda biedt als verandaspecialist diverse soorten aluminium overkappingen tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over de beste materialen waarbij de kwaliteit van onze producten worden gewaarborgd.  De producten die wij leveren, bestaande uit veranda’s, glazenschuifwanden, tuinkamers en carports, worden altijd op maat voor u gefabriceerd!

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te kunnen leveren. Met de mogelijkheden die wij u bieden, is het mogelijk om uw overkapping naar wens te creëren. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland, België en Duitsland. Op deze manier kunt u binnen korte tijd van uw gerenoveerde tuin genieten!

Onze Missie

’Your trusted partner’’

Wij willen onze klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige en uiterst betrouwbare diensten waarbij de wensen van de klanten centraal staan.

Onze Visie

Wij, als Global Veranda, willen ons ontwikkelen tot een toonaangevend verandaspecialist die de verwachtingen van haar klanten overtreft in kwaliteit, betrouwbaar- en duurzaamheid. Daarnaast streven we naar snelle service om onze klanten binnen korte tijd te voorzien van een hoogwaardige overkapping op maat!

Team Global Veranda

Onze werkwijze

1. Offerte aanvragen

Het proces begint met het aanvragen van een offerte op onze website, waarna wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

2. Afspraak

Nadat de afspraak is ingepland komen wij langs om exacte metingen te verrichten. De afmetingen worden gedaan door een ervaren monteur.

3. Offerte Accepteren

Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd maken wij binnen twee weken een afspraak om de overkapping te monteren.

4. Montage

Onze ervaren monteurs gaan uw overkapping monteren zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw overkapping.

“Met jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw veranda.”

-Team Global Veranda