Offerte aanvragen

Vraag NU een offerte aan en profiteer VANDAAG NOG van HOGE VOORDELEN!

Ontvang binnen 24 uur uw gratis offerte per mail! 

Offerte Samenstellen

Afmetingen
Kies de kleur
Kies het materiaal van uw dak

LED Verlichting

Kies de linker zijkant

Kies de rechter zijkant

Kies de hoekstuk links (spie)

Kies de hoekstuk rechts (spie)

Kies de voorkant

Funderingskoker

Zonwering

Montage

Uw gegevens
CE_logo.png
CE_logo.png
Uitstekend
Gebaseerd op 128 recensies
Fred Wekx
Fred Wekx
2023-08-28
Het contact , afspraken en de offerte is super verlopen met Global. De monteurs hebben perfect werk geleverd en zijn zeer netjes. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
Ron Brender a Brandis
Ron Brender a Brandis
2023-08-25
Na nauwkeurige inmeting op onze reeds bestaande overkapping werd op 22 Augustus de glazen schuifdeuren geplaatst,het karwei nam een middag in beslag waar men nauwkeurig en practisch inzichtelijk tewerk ging met uiteindelijk met voor ons een zeer tevreden eindresultaat,de gehele glazen schuifdeuren oogde zeer kwalitatief met de glazen wanden met een dikte van 10 mm. Ben blij met het eindresultaat!
Dick Treesie
Dick Treesie
2023-08-23
Geweldige Tuinkamerervaring met Uitstekende Service en Korting ⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Global Veranda en de prachtige tuinkamer die ze voor mij hebben geplaatst. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering was ik onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Het begon allemaal met een vriendelijk en informatief gesprek waarin mijn wensen en behoeften zorgvuldig werden vastgelegd. Het team bij Global Veranda luisterde aandachtig en stelde me gerust met hun diepgaande kennis van tuinkamers en buitenruimtes. Ze begrepen mijn visie en werkten samen met mij om ervoor te zorgen dat ik precies kreeg wat ik wilde. Wat mijn ervaring nog beter maakte, was de aangeboden korting. Global Veranda bood me een mooie korting aan, waardoor mijn droom van een tuinkamer werkelijkheid kon worden zonder mijn budget te overschrijden. Deze gulheid en bereidheid om mee te denken met de klant maakten me nog enthousiaster over het hele proces. De installatie van de tuinkamer verliep vlot en volgens planning. Het team was punctueel, vriendelijk en zeer professioneel. Ze werkten met aandacht voor detail en zorgden ervoor dat alles perfect was geplaatst en afgewerkt. Ik was echt onder de indruk van hun vakmanschap. Nu ik mijn tuinkamer in gebruik heb genomen, kan ik niet anders dan glimlachen telkens wanneer ik erin zit. De kwaliteit van het werk is duidelijk zichtbaar, van de stevige constructie tot de prachtige afwerking. Ik ben dol op mijn nieuwe buitenruimte en geniet er dagelijks van. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Global Veranda mijn verwachtingen heeft overtroffen. Hun vriendelijke klantenservice, deskundig advies, royale korting en vakmanschap hebben me een onvergetelijke ervaring bezorgd. Als iemand op zoek is naar hoogwaardige buitenruimtes en uitstekende service, raad ik Global Veranda ten zeerste aan. Ik ben een tevreden klant en zal graag terugkeren voor toekomstige projecten.
Bennito R
Bennito R
2023-08-23
Hallo, bij deze een indruk van het mooie werk van de medewerkers van Global Veranda. Ondanks dat het de hele dag regende hebben ze de veranda in een dag geplaatst. We zijn er heel erg blij mee en het ziet er fantastisch uit. Het contact met Global Veranda is zeer goed en ze doen wat ze beloven. Geen klachten, top bedrijf. Een aanrader.
Sevda Ergisi
Sevda Ergisi
2023-08-21
Bedankt globalveranda! Erg tevreden over mijn veranda. Ziet er echt mooi uit. Zeker een aanrader!
jeffrey driessen
jeffrey driessen
2023-08-14
Mooie overkapping laten plaatsen netjes gewerkt prijs kwaliteit top. Een aanrader
Raymond Zandkuijl
Raymond Zandkuijl
2023-08-04
Ongeveer 2 weken geleden is onze nieuwe veranda geplaatst met zijwandpanelen en een glazen schuifwand. Onze ervaring is zeer positief. De monteurs zijn zeer aardig en behulpzaam. Wij raden Global Veranda zeker aan.
kirti kumar
kirti kumar
2023-08-02
Good quality products with a long term warranty. I was quite happy with John who showed us the different products and the factory. He answered all our queries related to the product, its production, quality and installation. He does guide you to the best option that suits your needs.
Brigitta Albrecht
Brigitta Albrecht
2023-07-03
Goede dag .een mooie glazen schuifdeur systeem voor onze overkapping.layen plaatsen. Heel netjes en vakkundige gedaan.Komt afspraken na.Heeft vakbekwaamheid en vriendelijk personeel