Welkom bij Global Veranda

Wekom bij Global Veranda.Wij zijn de verandaspecialist waar u terecht kunt met al uw overkapping vraagstukken.

Global Veranda, your trusted partner.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op de knop hiernaast, ons team stuurt u binnen 24 uur een persoonlijke offerte.

Wij zijn Global Veranda

Global Veranda biedt als verandaspecialist diverse soorten aluminium overkappingen tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over de beste materialen waarbij de kwaliteit van onze producten worden gewaarborgd.  De producten die wij leveren, bestaande uit veranda’s, glazenschuifwanden, tuinkamers en carports, worden altijd op maat voor u gefabriceerd!

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te kunnen leveren. Met de mogelijkheden die wij u bieden, is het mogelijk om uw overkapping naar wens te creëren. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland, België en Duitsland. Op deze manier kunt u binnen korte tijd van uw gerenoveerde tuin genieten!

Onze diensten

Veranda's

Glazen schuifwanden

Tuinkamer

U bent van harte welkom in onze showroom in Eindhoven.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 137 recensies
Jos Leerentveld
Jos Leerentveld
2023-10-07
Wij hebben een veranda gekocht. Heeft een jaar bij hun op voorraad gelegen omdat het project waar deze aan moest wat Vertraging opgeleverd had. Vandaag geleverd aardige mensen en meedenkend. Top bedrijf.
Wendy Tuenter
Wendy Tuenter
2023-10-02
Global veranda heeft bij ons een hele mooie veranda geplaatst. Zeer vriendelijk personeel dat de veranda komt plaatsen zoals jij dat wilt. Ook de afwerking is zeer netjes. We zijn van begin tot eind goed behandeled en samen word er overal een oplossing voor gevonden. Ik zou ze bij iedereen aanraden.
Hardeep Singh
Hardeep Singh
2023-10-02
Excellent service from the first contact. John was very responsive and friendly . The quote provided was also very competitive. The material used is top class. There is almost zero movement ..every part is solid and well engineered Over all very happy and satisfied
martijn van de hoogen
martijn van de hoogen
2023-09-14
Mooie prijs kwaliteit verhouding en harde werkers. Gaan niet weg voor het af is en ze tevreden zijn
Andzelika Bak
Andzelika Bak
2023-09-08
Ik raad Global Veranda aan iedereen aan, fantastische communicatie, fantastische installateurs, fijne samenwerking. Ik raad dit bedrijf aan
Lissianne Rodgers
Lissianne Rodgers
2023-09-04
Ik ben super blij met mijn Global Veranda tuinkamer, is een bedrijf die zich aan afspraken houdt. Direct bij intake gesprek, bezoek op locatie en inmeten thuis kreeg ik meteen een vertrouwde gevoel. De mannen van Global Veranda hebben een fantastische tuinkamer gemonteerd. Naast gezellig en vriendelijk hebben de mannen super netjes en professioneel gewerkt. Na vervanging van huidige vloer (ziet er niet uit) zal ik foto’s delen voor een complete impressie.
Kurt
Kurt
2023-09-02
We received good advise about the different options and materials possible. They were very helpful and everything was done for a fair price according to our agreement. I recommend them.
Fred Wekx
Fred Wekx
2023-08-28
Het contact , afspraken en de offerte is super verlopen met Global. De monteurs hebben perfect werk geleverd en zijn zeer netjes. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Onze Kenmerken

Op maat gemaakt

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het maken van terrasoverkappingen.

Ervaren personeel

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het maken van terrasoverkappingen.

Snelle levering

Wij kunnen door heel Nederland, België en Duitsland binnen 14 dagen leveren.

Hoge kwaliteit

Wij gebruiken alleen materiaal met de hoogste kwaliteitseisen zodat u lang kunt genieten van uw veranda.

10 jaar Garantie

Al onze producten komen standaard met 10 jaar garantie zodat u zorgeloos kunt genieten.