Diensten

Onze diensten

Global Veranda biedt als verandaspecialist diverse soorten aluminium overkappingen tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over de beste materialen waarbij de kwaliteit van onze producten worden gewaarborgd.  De producten die wij leveren, bestaande uit veranda’s, glazenschuifwanden, tuinkamers en carports, worden altijd op maat voor u gefabriceerd!

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te kunnen leveren. Met de mogelijkheden die wij u bieden, is het mogelijk om uw overkapping naar wens te creëren. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland, België en Duitsland. Op deze manier kunt u binnen korte tijd van uw gerenoveerde tuin genieten!

Veranda's

Een veranda is een mooie en luxe aanvulling op uw tuin, waardoor u het grootste deel van het jaar van uw tuin kunt genieten.

Glazen schuifwanden

Met een glazen schuifwand geniet u langer van uw tuin en overkapping. De combinatie van hoogwaardig aluminium en extra helder glas zorgt voor een luxe uitstraling.

Tuinkamers

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, genietend van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind, geen kou. Kies voor een tuinkamer van Global Veranda zodat u het hele jaar kunt ontspannen in uw tuin.

Carports

Een aluminium carport is een fraaie overkapping met zeer lange levensduur, die bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast biedt een aluminium carport van Global Veranda ook nog een luxe uitstraling.

Onze werkwijze

1. Offerte aanvragen

Het proces begint met het aanvragen van een offerte op onze website, waarna wij contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

2. Afspraak

Nadat de afspraak is ingepland komen wij langs om exacte metingen te verrichten. De afmetingen worden gedaan door een ervaren monteur.

3. Offerte Accepteren

Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd maken wij binnen twee weken een afspraak om de overkapping te monteren.

4. Montage

Onze ervaren monteurs gaan uw overkapping monteren zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw overkapping.

Meer informatie

Wij helpen u met de juiste keuze

Vraag een offerte aan