Ontdek onze veranda's

Welkom bij Global Veranda’s showroom, de specialist in maatwerk overkappingen. In onze showroom ontdekt u de grenzeloze mogelijkheden van op maat gemaakte veranda’s, speciaal ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Bij Global Veranda begrijpen we dat een veranda meer is dan een eenvoudige uitbreiding van uw huis; het is een plek waar u herinneringen creëert en geniet van het buitenleven met alle comfort en stijl die u verdient.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u door het proces te leiden, en met hun diepgaande kennis en ervaring in veranda-ontwerp en materialen zult u de juiste beslissingen kunnen nemen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit in materialen en vakmanschap, wat resulteert in tevreden klanten die van hun veranda genieten voor vele jaren.

 

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 137 recensies
Jos Leerentveld
Jos Leerentveld
2023-10-07
Wij hebben een veranda gekocht. Heeft een jaar bij hun op voorraad gelegen omdat het project waar deze aan moest wat Vertraging opgeleverd had. Vandaag geleverd aardige mensen en meedenkend. Top bedrijf.
Wendy Tuenter
Wendy Tuenter
2023-10-02
Global veranda heeft bij ons een hele mooie veranda geplaatst. Zeer vriendelijk personeel dat de veranda komt plaatsen zoals jij dat wilt. Ook de afwerking is zeer netjes. We zijn van begin tot eind goed behandeled en samen word er overal een oplossing voor gevonden. Ik zou ze bij iedereen aanraden.
Hardeep Singh
Hardeep Singh
2023-10-02
Excellent service from the first contact. John was very responsive and friendly . The quote provided was also very competitive. The material used is top class. There is almost zero movement ..every part is solid and well engineered Over all very happy and satisfied
martijn van de hoogen
martijn van de hoogen
2023-09-14
Mooie prijs kwaliteit verhouding en harde werkers. Gaan niet weg voor het af is en ze tevreden zijn
Andzelika Bak
Andzelika Bak
2023-09-08
Ik raad Global Veranda aan iedereen aan, fantastische communicatie, fantastische installateurs, fijne samenwerking. Ik raad dit bedrijf aan
Lissianne Rodgers
Lissianne Rodgers
2023-09-04
Ik ben super blij met mijn Global Veranda tuinkamer, is een bedrijf die zich aan afspraken houdt. Direct bij intake gesprek, bezoek op locatie en inmeten thuis kreeg ik meteen een vertrouwde gevoel. De mannen van Global Veranda hebben een fantastische tuinkamer gemonteerd. Naast gezellig en vriendelijk hebben de mannen super netjes en professioneel gewerkt. Na vervanging van huidige vloer (ziet er niet uit) zal ik foto’s delen voor een complete impressie.
Kurt
Kurt
2023-09-02
We received good advise about the different options and materials possible. They were very helpful and everything was done for a fair price according to our agreement. I recommend them.
Fred Wekx
Fred Wekx
2023-08-28
Het contact , afspraken en de offerte is super verlopen met Global. De monteurs hebben perfect werk geleverd en zijn zeer netjes. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.